Skip to main content

Coneix l'equip tècnic

Coordinador de Pista Mini

Pau Domingo

Pau Domingo, co-coordina la Pista Mini amb Eduard Garcia des del 2020. És a més, entrenador del Sènior B Masculí.

Pau Domingo, co-coordina la Pista Mini amb Eduard Garcia des del 2020. És a més, entrenador del Sènior B Masculí, actualment a la Segona Categoria Catalana, a la qual accedeix ja amb Pau liderant la banqueta. També entrena regularment algun dels equips de cistella petita - en les temporades més recents, Mini i Pre-Mini masculins-.

Titolat com a Entrenador Nivell 2 per la Federació Catalana de Básquet l’any 2022, en Pau consolida ja més de 10 anys com a entrenador al club, amb experiència a ambdues pistes.

És també coordinador del Campus Claret Llops -des de l’any 2019, així com de tecnificacions i activitats especials del club, com ara el Torneig de Reis.

En Pau és, tanmateix, ex-alumne del Col.legi Claret i ex-jugador del Claret Llops en totes les categories.

Coordinador de Pista Mini

Eduard Garcia

Eduard Garcia, co-coordina a la actualitat la Pista Mini amb Pau Domingo des de l’any 2020, encara que porta desenvolupant aquesta tasca des del 2014.

Eduard Garcia, co-coordina a la actualitat la Pista Mini amb Pau Domingo des de l’any 2020, encara que porta desenvolupant aquesta tasca des del 2014. Compagina aquesta tasca amb la d´entrenador d’algun dels equips d´aquesta pista, essent un Mini masculí i un de femení els més recents.

Entrenador Superior titolat l´any 1992 per la Federació Espanyola de Bàsquet, Eduard ha dedicat ja més de 40 temporades a aquest esport, que l’apassiona. Va començar al club UE Claret l'any 1985 i ha exercit d'entrenador durant 27 temporades al Bàsquet Claret. Entre d'altres clubs, destaca la seva etapa a la Penya, Badalona, entre els anys 1992 i 1998.

Eduard és, tanmateix, ex-alumne del Col.legi Claret i ex-jugador del Claret Llops en totes les categories.

En col.laboració amb Pau Domingo, organitza activitats especials com ara el Torneig de Reis (minibàsquet) i clínics de formació per als entrenadors/es de cistella petita.

Coordinador de Pista Gran

Xavier Marín

Xavier Marín, coordinador de Pista Gran des de la temporada 2016-17, és també l’entrenador del Sènior A Masculí.

Xavier Marín, coordinador de Pista Gran des de la temporada 2016-17, és també l’entrenador del Sènior A Masculí, que competeix a Copa Catalunya, categoria a la que va ascendir el 2020 ja amb Xavier dirigint l’equip, i després d´haver ascendit a Primera Catalana.

Com altres entrenadors de la casa, s’inicia la temporada 2008-2009 fent d’ajudant d’un Pre-Mini masculí. Des d’aleshores, ha entrenat equips de categoria Pre-Mini, Mini, Cadet, Junior i Sènior.

El 2015 va dirigir l’equip masculí que es va proclamar campió de Barcelona de la Copa Colegial el 2015.

En col.laboració amb la Coordinació de Pista Mini, organitza tecnificacions i activitats especials del club.

Més enllà del Bàsquet Claret, també ha estat entrenador a l’escola del Barça, al Grup Barna, al Joventut de Badalona on vaig viure l’experiència de ser 3rs en uns Campionats d’Espanya i també en el CB Prat competint a nivell estatal en les lligues de Leb Or i Leb Plata.