Skip to main content

Cinc dels nostres equips de Pista Mini van participar al Torneig 12 Hores de Minibàsquet de Reus el passat cap de setmana i tres d’ells es van classificar en les primeres posicions de les seves categories: el Mini A Femení, que va quedar primer; el Pre-mini A Masculí, que va aconseguir la segona posició i el Mini A Masculí, que va quedar en tercer lloc. Els altres dos equips van fer però, també molt bon torneig i tots plegats han coincidit en què jugar amb aquesta intensitat i conviure en equip és una gran experiència.

El Mini A Femení, primer classificat, que va liderar la fase prèvia, es va imposar al NBF Castelló a la final celebrada al recinte del CN Reus Ploms. Abans ja havia superat el CB St. Andreu, CB St. Celoni o el CN Reus Ploms Salle B. D’ altra banda, el Mini B Femení, que jugava a la mateixa categoria, va quedar en 8a posició -8/18- després de no superar el Vilabàsquet Viladecans Blanc, un mini de segon any molt superior físicament. No obstant, el seu balanç és també molt positiu ja que sols van ser derrotades pel segon classificat, el NBF Castelló, en les fases prèvies i encara més, van protagonitzar una meritòria victòria davant Escola Peter Pan amb una remuntada que difícilment oblidaran, durant les rondes de fases finals.

El Pre-Mini A Masculí va fer un torneig excel.lent i va arribar a la final amb els nois del Basket Almeda, als quals no van aconseguir superar. Van fer, però, un gran paper en les fases prèvies arribant invictes a la final després de disputar partits amb CB Sa Cabaneta (Illes Balears), Alierta Augusto Salas (Aragó), el CB St. Gregori i el UB Sant Adrià:

Pel que fa als Mini A i B Masculins, que també competien en la mateixa categoria, van acabar disputant el 3r i 4t lloc a una competida final a les instal.lacions del CN Reus Ploms. Certament, una final singular on la grada els animava sabent que qualsevol final seria satisfactori per al club. El Mini A -segon any- havia competit abans amb el CB Sant Celoni, el JAC Sants o l’Alierta Augusto Salas, quedant líder de la fase prèvia. A la pre-final, no van superar però, al Bàsquet Esplugues i es van trobar amb els companys de club de primer any a la final. Pel que fa al Mini B, van liderar la fase prèvia després de jugar amb el CB Sant Joan Despí, el CB St. Gregori i Stadium Casablanca (Aragó), però no van superar l’UE Horta i van celebrar una meritòria quarta posició – 4/16-.