Skip to main content

La nostra Diada arriba ja a la seva 43a edició i ho fa amb algunes de les nostres activitats de sempre i amb energies renovades. Enguany, un dels motius als quals volem donar visibilitat és als 40 anys del nostre primer equip femení.

Una de les novetats de la 43a Diada és la col.laboració amb acidH -Integració i desenvolupament per a la Intel.ligència Límit- per a fer de la nostra Diada un event de visibilitat i inclusió a través de l’esport. Alguns dels seus membres col.laboraran amb els nostres entrenadors i donaran suport a l’esdeveniment el divendres 19.

DIVENDRES, 19 de maig . Torna l´Interclasses amb partits de companys i companyes des de 1r fins a 6è de bàsica. Per si aquestes competicions no tinguessin sovint un caràcter prou lúdic, els nostres entrenadors retirats protagonitzen el ‘clàssic’. Estigueu molt atents a les publicacions d´Instagram els propers dies per a més novetats sobre aquest partit.

DISSABTE, 20 de maig. Afegirem concursos a totes dues pistes als partits que la jornada ja aporta al Pati Vell i acabarem al vespre amb l’entrega dels Llops d’Or, una cerimònia plena d’emoció i anècdotes que sempre deixa memòries i records. No oblidem també que es desvetllarà també el misteri del concurs de la samarreta amb la que després presumim tot l’any.

DIUMENGE, 21 de maig. L’Escola de Bàsquet i els jugadors/es d’Escobol engegaran el dia amb activitats, que incorpora partits ben interessants de Jornada tant al Pati Vell com al Pavelló – atenció, que es dia de sèniors masculins Copa Catalunya i Segona Catalana al Pavelló. Tothom és benvingut com bé sabeu al dinar de germanor, per al qual els tiquets estan disponibles a PlayOff, a la secció Activitats. Havent dinat, tindran lloc les finals dels concursos que acabaran amb la tradicional desfilada -aquest any, 30 equips i Escola-.