Skip to main content

La nostra esperada Diada arriba a la seva 44a edició, oferint un cap de setmana ple d’activitats emocionants des del divendres 24 fins al diumenge 26 de maig de 2024.

DIVENDRES, 24 de maig . Un any més tenim l´Interclasses amb partits de companys i companyes des de 1r fins a 6è de primària. Per si aquestes competicions no tinguessin sovint un caràcter prou lúdic, els nostres entrenadors retirats protagonitzaran el ‘clàssic’ i podrem també gaudir dels partits dels mes veterans de la casa, els Joveiaios i les Supermamis.

DISSABTE, 25 de maig. Afegirem concursos a totes dues pistes als partits que la jornada ja aporta al Pati Vell i a les 17:30h tindrem un partit molt especial i inclusiu amb “Units pel Bàsquet”. Acabarem al vespre amb l’entrega dels Llops d’Or, una cerimònia plena d’emoció i anècdotes.

DIUMENGE, 26 de maig. Continuarem gaudint de la Diada amb partits dels nostres llops i llobes i dels petits de la casa, l’Escola de Bàsquet. Tothom és benvingut al dinar de germanor, per al qual els tiquets estan disponibles a PlayOff, a la secció Activitats. Després de dinar, tindran lloc les finals dels concursos, que culminaran amb la tradicional desfilada dels més de 30 equips que formen el nostre club.