Skip to main content

Aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny marca l’inici de Fases per alguns dels nostres equips, així com la participació en campionats.

COPA CATALUNYA, fase de permanència

El nostre Sènior A Masculí, liderat per Xavier Marín, Kike Gros i Ferran Jodas, s’ha vist empès a enfrontar les fases de permanència després de classificar-se en desena posició frec a frec amb la novena posició que finalment va obtenir l’AE Minguella (Badalona), equip amb el que van igualar victòries i derrotes. El seu rival serà el CN Terrassa i el primer partit es disputarà a domicili dels terrassencs, diumenge 4 a les 18h. Pel contrari, el segon partit serà al Pavelló de l’Esportiu Claret dissabte 10 a les 16:30. Mantindrà la categoria qui guanyi els dos partits. En cas d’empat, qui aconsegueixi una major diferència de punts.

JÚNIOR B FEMENÍ, final a 8 Barcelona

Les nostres jugadores del Júnior B, liderades per Abril Gorgori i Toni Vila, estan de preparació de selectivitat i també de Fases. Dissabte 3 a les 17h s’enfrontraran amb l’Esportiu Sant Ignasi al Poliesportiu Llefià (Badalona). El seu pas a Fases ve precedit de la seva classificació en segona posició a la fase regular.

CADET A MASCULÍ, final a 8 Barcelona

D’altra banda, els nois del Cadet B es trobaran amb el CB Tona al Pavelló Municipal de Virrei Amat (Barcelona). Els de Miquel Marín i Tomás Martínez venen de classificar-se en segona posició en la primera fase, i de liderar la segona.

PRE-INFANTIL FEMENÍ, CAMPIONAT TERRORIAL DE BARCELONA

Les noies liderades per Albert Sitjes i Maria Huerto, que s’han mantingut invictes durant les Fases, participaran aquest cap de setmana al Campionat de Barcelona que se celebra a Puig-Reig dissabte 3 i diumenge 4. El seu primer rival serà el CB Manyanet les Corts. Els altres dos rivals són el CB Prat Montibello i el Joventut de Barcelona.