Skip to main content

Aquest cap de setmana llarg -29, 30 d’abril i 1 de maig- la majoria dels equips descansen de la seva activitat regular a la lliga però molts participaran a torneigs a Reus, Terrassa i Andorra. No és el cas, però, del Júnior B Masculí que visitarà dissabte la pista del F.C. Martinenc Bàsquet B i de l’Infantil Femení Interterritorial que rebrà diumenge 30 l’AB Salle – C.B. Tarragona al Pavelló. Aquests seran els dos únics partits de lliga regular que estan calendaritzats per aquest cap de setmana.

XII hores de Minibàsquet (Reus)

Mini A i B tant masculins com femenins i Pre-Mini A Masculí participaran a aquest torneig de 3 dies, que amb aquesta ja sumarà 40 edicions, a la ciutat de Reus. El torneig organitzat pel club Salle Ploms, aplega més de 40 equips, es pot seguir des d’aquest compte, on es poden consultar els diferents grups en els que jugaran els nostres equips. Calendaris, reglamemnts, instal.lacions, etc. estan disponibles en aquest web.

Torneig Ciutat de Terrassa

El nostre Pre-Infantil Femení -que descansa aquesta setmana de les Fases que ja està disputant- participarà a la XXIa edició del Torneig Ciutat de Terrassa que organitza el Jet Terrassa per a categories U12 i U13. Les nostres jugadores estan molt motivades amb aquesta experiència plenament dedicada al bàsquet femení. Podeu seguir el torneig a aquest compte.

TIMOne Experience Andorra

L’Infantil Masculí Promoció participarà al TimOne Experience Andorra que aplegarà equips des de categories Pre-Mini fins a Infantil. Els nostres jugadors tiindran l’oportunitat de jugar amb clubs com el CB Castellbisbal, CE Salle Bonanova, entre d’altres. El torneig estarà disponible a l’app Swish i al compte de l’organitzador.

El 27 de maig, torneig Salvador Girbau

Abans que acabi el mes de maig, el dia 27 també està previst que alguns dels nostres Pre-Minis participin al TORNEIG PRE-MINI SALVADOR GIRBAU (cesantnicolau.com)