Skip to main content

Per fi els nostres equips Mini han pogut tornar a Valls i a la trobada de minibàsquet que els amics de l’A. E. Claret Valls organitzen any rera any des de fa més de 40 anys. No se celebrava des de la temporada 2018-19 a causa de la pandèmia, però justament l’han deixada enrrera amb una nova i exitosa convocatòria amb la que ja han celebrat la 40a edició d’aquesta ja tradicional trobada amb la que tenim l’oportunitat que els nostres jugadors/es es trobin amb companys que s’han iniciat en el bàsquet a les pistes del Col.legi Claret de Valls, així com d’altres equips de la vila i de les rodalies.

Enguany hi han participat els Minis masculins de segon any, A i C, que hi han anat acompanyats de les famílies i els entrenadors, Héctor Carrasco (A) i Dídac Giménez i Natàlia Martí (B) i que van gaudir de dos triangulars, amb els amfitrions A. E. Valls i també amb el C. B. Valls.

Tots dos equips van gaudir molt de l’experiència i de l’ambient de básquet que van trobar, amb un bon nombre d’equips de les categories Pre-Mini i Mini.