Skip to main content

Ens complau informar d’una novetat per a l’estiu 2023 que es portarà a terme en col.laboració amb l’Esportiu Claret: el primer Casal d’Estiu Bàsquet Claret. L’activitat, disponible per a les 4 setmanes de juliol i la darrera d’agost, s’obre a nens/es des de 1r fins a 6è d’Educació Primària i de 1r fins a 4t d’ESO i obrirà les seves inscripcions el 17 d’abril -només 1r i 2n- i a partir de 19 d’abril -tota la resta de cursos-directament a la recepció de l’Esportiu.

La col.laboració amb l’Esportiu permet combinar la seva fórmula d’activitats dirigides (piscina, jocs d’aigua, multiesports, etc) amb dues hores dedicades exclusivament a entrenar bàsquet amb entrenadors del club.

Els horaris seran els proposats habitualment en els casals de l’Esportiu (de 9h a 17h, oferint una hora d’acollida a partir de les 8h). També seguint aquest esquema, inclourà una excursió de matí i una de tot el dia (amb dinar inclòs) cada setmana -encara que sols s’agafin matins-. Disposeu de més informació al web de l’Esportiu Claret: https://esportiuclaret.com/campus/ Els horaris dels diferents grups els podeu trobar aquí.

A banda d’aquesta activitat, el club informarà aviat del funcionament de les Tecnificacions que es realitzaran un any més als patis de l’escola i que es programaran a partir de les 17h durant tot el mes de juliol.