Skip to main content

La 7a edició del Campus Claret Llops que vam encetar diumenge 2 d’abril i que tancarem demà dijous 6 a la tarda quedarà enregistrada a la memòria del club com una edició de rècord. Pràcticament s’han exhaurit les places comptant amb 135 jugadors/es des d’Escobol fins a Cadet, i a més el gruix d’inscripcions es va realitzar ja al mes de gener i molt ràpid – el registre tancava el 2 de març-.

Durant aquests 5 dies a el Collell (Girona) els nens/es entrenen tant al matí com a la tarda, intercalant el treball tècnic amb el lleure i activitats lúdiques amb les que fant equip i molt d’ADN Llop. Acompanyats de 16 entrenadors/es, treballen diferents aspectes en grup i supervisats pels entrenadors, que solen liderar un dels elements tècnics per a totes les categories. El tir, la presa de decisions, la defensa, l’atac… es combinen amb excursions, gimcames, concursos i activitats ja emblemàtiques com la ´guerra´ a base d’ous, farina, aigua.

Entre les novetats d’enguany, destaquen el concurs de mates i la visita de jugadors sènior -Pere i Pau Carrión, de l’A Masculí-.