Skip to main content

Vam tancar el mes de març amb una ‘madness‘ particular: la Pequecopa Colegial que es va disputar la tarda del divendres 31 a l’escola Sant Gabriel i a la que van participar els nostres minis masculins i femenins de segon any, quedan com a campions i sots-campiones.

Tots dos equips van liderar la fase de grups. Els nois es van enfrontar a Sant Gabriel, Lestonnac i Sagrat Cor de Sarrià, i al Thau en semi-finals, mentre que les noies van jugar contra les Teresianes de Ganduxer, Thau i Sant Gervasi de Mollet.

Les noies, que van disputar la final en primer lloc, van quedar a només 3 punts de Thau Barcelona i es van classificar en segon lloc. Les acompanyava l’entrenador Edu Marimon. Els nois van guanyar en una emocionant final on van comptar amb el suport i càntics de les companyes i famílies davant dels de Sant Gervasi de Mollet, als qui es van finalment imposar. Els acompanyaven Héctor Carrasco, Dídac Giménez i Lluc Cortines.

Aquesta és la segona vegada que el Bàsquet Claret guanya la Pequecopa masculina, que ja van adjudicar-se els minis masculins de l’any 2015. Pel que fa als equips femenins, és la primera vegada que ens classifiquem en segon lloc i l´any 2016, vam quedar en primera posició.