Skip to main content

Els sorteigs de quarts de final de la Copa Colegial van tenir lloc el divendres 31 de març i van confirmar que el nostre equip els disputarà amb Lestonnac. El guanyador d’aquest matx passarà a semi-finals amb el guanyador del Virolai-Aula La Llauna, l’altre partit de quarts de la nostra banda de graella. No hi ha encara data i localitzacions per al partit, de les quals informarem a les xarxes tant bon punt se sapiguen.

Els nostre equip de la Copa Colegial Masculina va superar el passat 24 de març els vuitens de final en els que s’enfrontava amb els nois del Thau Barcelona, amb el pati de gom a gom i molt d’escalf. El partit es va tancar amb 53-44 i va ésser intens fins al darrer segon, ja que el nostre rival va lluitar realment fins al final.

Cal destacar que Sergi Carrasco (jugador a Júnior Interterritorial i entrenador a Pre-Mini) va ser nominat MVP o jugador de la 8a setmana juntament amb Pau Castán (Thau Barcelona), Mario López (Badalonès) i Edu Canals (Aula -La Llauna), i que finalment va aconseguir ser-ne el jugador destacat amb els vots de l’audiència. També la jugadora Sònia López (Júnior Interterritorial) ha estat nominada a millor jugadora, en el seu cas en la setmana 9 de competició, en el seu cas representant EPSA a la Copa Colegial Femenina.